Голий король Балахнін або як заробити на своєму оточенні

 

Тиждень тому місцеві ЗМІ та громадськість активно обговорювали новину стосовно діяльності на Дніпропетровщині Анатолія Балахніна, який використовуючи окремі положення Конституції України самопроголосив себе Президентом України та долучився до створення підконтрольних територіальних органів влади, а також інших державних структур в обхід чинного законодавства України.

Саме цей чоловік під прикриттям патріотизму та гучних гасел, начебто спрямованих на захист інтересів українців, намагається створити в регіонах України осередки «народовладдя» та власними руками творити закон на свій розсуд та у власних інтересах. Президент, Кабінет Міністрів, органи місцевого самоврядування, правоохоронні органи, судова гілка влади для нього є незаконними та неконституційними. І лише Балахнін та його сумнівні однодумці начебто спроможні вивести нашу країну на новий рівень розвитку.

Для цього Балахніну не вистачає лише одного - змінити керівництво країни у будь-який спосіб, всупереч Конституції, законам України та здоровому глузду.

Дивно, але факт. Хворі ідеї Балахніна та його компанії підтримали деякі громадяни України, представники громадських об’єднань, які мають нульову довіру серед населення та маргінальне походження. З метою втягування громадян до антиконституційної діяльності, Балахнін в разі реалізації злочинних намірів по зміні державного устрою всупереч Конституції України пообіцяв довірливим громадянам високі посади в новостворених органах, гроші та таку омріяну владу.

Для реалізації своєї мрії стати впізнаваним та впливовим політиком, Балахнін організовує збори з активом своєї організації та роздає фіктивні посвідчення та посади, накшталт депутатів Дніпровської міської ради, співробітників правоохоронних органів, голів місцевих рад тощо. Крім того, вищезазначена особа відкрила власний рахунок для збору коштів на своє ім’я з метою гарантування собі безбідного життя за рахунок довірливих громадян, які перераховують свої гроші на його картку. 



Власне, саме за ці кошти Балахнін, його коханка та деякі активісти організували святкування «Нового року» у місті Дніпро в кафе «Андріївський Смак». Цікаво, що власником цього закладу є такий собі Семеняк Павло.

Саме за можливість святкування в кафе та перспективу проведення інших заходів, Анатолій Балахнін включив Семеняка до складу незаконно утвореного органу місцевого самоврядування т.зв. «Дніпровської міської ради» зробив його «депутатом» і «головою Територіальної поліції Дніпра».

Але організація новорічного свята Балахніна за рахунок активістів не є основною витратною частиною діяльності «Національного Конгресу». Балахнін за перераховані йому на картку гроші активістів систематично фінансує свою коханку Повстюк Олену, яку він пристроїв до своєї організації в якості координатора т.зв. «методичного центру при всеукраїнському конгресі місцевого самоврядування», грошовими преміями за «видатні» досягнення в діяльності конгресу Балахніна.

Цей любовний зв'язок носить доволі довготривалий характер. Річ у тому, що Балахнін зустрічався з Оленою, перебуваючи у шлюбі з Наталкою Балахніною, що і стало причиною їх розлучення. Сама ж Повстюк офіційно перебуває у шлюбі із законним чоловіком та виховує сина. Про будь-які моральні принципи і мови не йде.

Як ви розумієте, функціонування організації Балахніна носить фіктивний та протизаконний характер і, сподіваємось, невдовзі правоохоронні органи країни дадуть їм належну оцінку. А активісти, які сьогодні оточують Балахніна та є його «послідовниками», зможуть сказати про нього лише словами з відомої казки: « А король-то – голий!».



 





Комментарии